17/4/12

SANT JORDI - 2012

Amb motiu de la festivitat de Sant Jordi , el Programa de Biblioteca de l’escola, amb la col∙laboració del professorat del centre, ha organitzat una sèrie d’activitats relacionades amb el món dels llibres.

DILLUNS 23
Tots els alumnes d’Educació Infantil i Primària.

Exposició i lliurament dels llibres
Exposició: roses (treballs fets en família)
Punts de llibres solidaris: Enguany col·laborem amb l’ONG Save the Children . Els alumnes han elaborat punts de llibres per vendre’ls a les paradetes de l’escola durant el mati del dilluns 23, i ells mateixos podran adquirir-los aportant una quantitat de diners voluntària que es destinaran a la mencionada ONG.
Visita a les paradetes del poble i lectures a la Plaça Carles III

Contarem amb la presència de Sant Jordi, la princesa i el drac, acompanyats de la Xaranga de l’escola

DIMARTS 24 i DIJOUS 26

Contacontes. Els grans expliquen contes als petits. Un grup d’alumnes de Cicle Superior passaran per les aules d’Educació Infantil per tal d’explicar contes clàssics.

DURANT TOTA LA SETMANA

Concurs: “El personatge misteriós”.
A les Bibliocartelleres es donaran pistes per tal d’endevinar d’on s’ha escapat aquest personatge literari i el divendres es farà pública la llista d’encertants.

Exposició: “Un altre conte”
Cada nivell ha triat un conte clàssic i l’ha modificat.
Al soterrani de l’escola s’exposaran els treballs realitzats amb motiu d’aquesta exposició. També es podran veure les Roses en Família.


HORARIS

Aprofitem també per convidar-vos a visitar l’exposició de treballs ubicada al soterrani de l’escola de l’edifici històric, que romandrà oberta a les famílies els dies 24 i 25 de 16’30 a 17’30 h.


No hay comentarios: